Take away fra Røft Rôtisseri på Trondheim S.

Take away fra Røft Rôtisseri på Trondheim S.

Travelt på jobben, og behov for litt påfyll? Overtid eller kort tid til lunsj? Vi lager røff take-away til deg! Priser, bilder og bestilling på www.roft.no.
Det meste fra menyen vår kan du få som take-away. Betaling gjør du enkelt på web, og maten og drikke står klar for henting på klokkeslettet du oppga ved bestilling. Her ser du noen smakebiter:

Cheese Chicken Nachos, kr. 119,- Shrimp Sandwich Minute Maid juice, kr. 34,- Løkringer fra Røft Rôtisseri Garden Salat fra Røft Rôtisseri Coca Cola Zero, kr. 29,- Røft Burger fra Røft Rôtisseri West Coast Chicken Sandwich fra Røft Rôtisseri Buffalo Wings fra Røft Rôtisseri Crunchy Chicken Quesadilla fra Røft Rôtisseri snack-board Coca Cola, kr. 29,- Seafood Salat, kr. 165,- Røft Steak, kr. 308,- Mac'n Cheese Texicana Burger fra Røft Rôtisseri Søtpotetfries Jacks Brother Burger fra Røft Rôtisseri Bonaqua Naturell, kr. 29,- Veggie Roll fra Røft Rôtisseri